Klasika
Jedna náplň, tisíc důvodů zkusit je všechny
Dvouctihodný
Když jedna náplň prostě nestačí
Slaný
Originální kombinace chutí
Frgál
Valašský král koláčů
Všude dobře,
koláče nejlíp
Některé země mají croissanty, jiné zase koblihy nebo muffiny. Ale řekněme si to na rovinu, nic z toho se nevyrovná našim koláčům. Jestli je něco, na co v české kuchyni můžeme být opravdu pyšní, jsou to tradiční české koláče a buchty. Svět je pomalu začíná objevovat. A my jsme nadšení, že se na tom podílíme.
Psst, Babičce ani muk
Jasně, že každého babička dělá ty nejlepší koláče. Ale samozřejmě nikdo nedělá lepší koláče než naše babička. Proto jsme se inspirovali jejím receptem a jejími striktními standardy i v naší Kolacherii.
Ani my nemáme rádi polotovary, palmové oleje nebo konzervanty. Těsto i náplně si vyrábíme sami z poctivých lokálních produktů.
Narozdíl od babičky ale rádi experimentujeme s novými příchutěmi. Takže jí prosím neprozraďte nic o našich slaných koláčích se šunkou nebo čili papričkami.
Radši se stavte na jeden. Nebo na pět.
Pečeme vám šťastnější dny
Ať už si módní diety říkají, co chtějí, svět s uhlohydráty je prostě hezčí než bez nich. Už bylo dost protivných keto lidí! Ano, rozhodli jsme se, že zvýšíme český Index štěstí hezky koláč po koláči. Baví nás celý ten proces – vážit cukr, prosévat mouku, vybírat to nejlepší ovoce. Pečeme pro vás každý den. Nemáte zač.
Oslava, párty nebo meeting?
Objednejte si koláče on-line a vyzvedněte si je v naší prodejně nebo si je nechte přivézt až domů nebo do kanceláře.
Nejlepší koláče na západ od babiččiny chalupy si žádají nejlepší kávu na sever od Milána. Tak to zkrátka je. Babička by sice zašla pro kafe do Koloniálu a udělala by vám z něj „turka,“ ale my, zpovykaní Pražáci, se spokojíme pouze s vymazleným espressem z místní pražírny Francin.